Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi

Judul Lagu    : Ditinggal Rabi
Penyanyi       : NDX AKA

Berikut Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi  :

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo

Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari Malah ditinggal rabi
Kowe tego ngarani mblenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresno wani kelangan

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso
 

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel