Lirik Lagu Sayang - Mahesa

Judul Lagu    : Sayang
Penyanyi       : Mahesa


Berikut Lirik Lagu Sayang - Mahesa :

sayang isun uwis ngerti
hang riko karepi ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertenono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iki isun sing biso bali
sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci

sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti
sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali

sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur
bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati

tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi
sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari

sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo
saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini

mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo
ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Sayang - Mahesa

0 komentar:

Posting Komentar