Lirik Lagu Dwi Kumala - Ning Ndi Bapakku

Judul Lagu    : Ning Ndi Bapakku
Penyanyi       : Dwi Kumala


Berikut Lirik Lagu Dwi Kumala - Ning Ndi Bapakku :

tumetese eluh sing mung iso tak rasakne
saben aku miki neng ngendi bapak dununge
ibu tak takoni jawabe mung ora ngerti
jare kerjo ora bali-bali

rong taon suwene bapak ninggalake aku
soyo ngelongsone yen aku nyawang ibuku
kerjo sak onone abote kanggo panganku
uripku iki tansah nelongso

opo salah lan dosane ibukku
nganti bapak tego ninggalake ibu
gusti kulo nyuwun bapak enggalo bali
nyawiji koyo dik wingi wingi

rong taon suwene bapak ninggalake aku
soyo ngelongsone yen aku nyawang ibuku
kerjo sak onone abote kanggo panganku
uripku iki tansah nelongso

opo salah lan dosane ibukku
nganti bapak tego ninggalake ibu
gusti kulo nyuwun bapak enggalo bali
nyawiji koyo dik wingi wingi

opo salah lan dosane ibukku
nganti bapak tego ninggalake ibu
gusti kulo nyuwun bapak enggalo bali
nyawiji koyo dik wingi wingi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Dwi Kumala - Ning Ndi Bapakku

0 komentar:

Posting Komentar