Lirik Lagu Kasunyatan Tresno - Janur Kuning

Judul Lagu   : Kasunyatan Tresno
Penyanyi      : Janur Kuning


Berikut Lirik Lagu Kasunyatan Tresno - Janur Kuning :

tenane atiku kangen ro sliramu
nanging amung tak batin
koyo ra percoyo kasunyatan tresno
saiki kari cerito

opo wis tenan lali temenan
marang aku sing mbok sayang

tegane atimu medot katresnanku
bareng wis karo slirane
aku mung biso nangis nelongso
nrimo kasunyatan tresno, loro

ning aku rumongso yen pancene tresno
iku ra biso dipekso
tak tangisono nganti sesek ning dodo
ra bakal biso balekne roso tresno


silir angin sumiliro
wartakno roso kangen sing tak rasakno
kerlip lintang sumunaro
kancanono atiku sing nandang loro, loro tresno

tegane atimu medot katresnanku
bareng wis karo slirane
aku mung biso nangis nelongso
nrimo kasunyatan tresno, loro

ning aku rumongso yen pancene tresno
iku ra biso dipekso
tak tangisono nganti sesek ning dodo
ra bakal biso balekne roso tresno

silir angin sumiliro
wartakno roso kangen sing tak rasakno
kerlip lintang sumunaro
kancanono atiku sing nandang loro, loro tresno

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Kasunyatan Tresno - Janur Kuning

0 komentar:

Posting Komentar