Lirik Lagu Via Vallen - Kebacut Kangen

Judul Lagu   : Kebacut Kangen
Penyanyi      : Via Vallen


Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Kebacut Kangen :

seandayan aku rung suwi kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso mergo turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
lileh atiku ra kedep nyawang esemmu

seandayan aku rung suwi kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso mergo turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
lileh atiku ra kedep nyawang esemmu

yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu lan sedep esemmu
lileh atiku ra kedep nyawang esemmu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Kebacut Kangen

0 komentar:

Posting Komentar