Lirik Lagu Vita Alvia - Sun Roso

Judul Lagu   : Sun Roso
Penyanyi      : Vita Alvia

Berikut Lirik Lagu Vita Alvia - Sun Roso :

sun sadari isun iki salah
uwah janji gawe riko loro ati
hang sun roso getun ono ring dodo
tego gawe atin riko loro

sun pahami salah isun iki
kadung janji seng biso nepati
sworo ati ngarep welas sejati
hang sun jaluk riko mageh bukak ati

mung cukup semene byaen
timang nambah tatu ring baten
isun wes seng betah, timbang tambah susah
mending golet pacar maning

mung cukup semene byaen
loro nisun perih ring baten
janji welas sampek mati, nyatane kok ngelarani
mending golet pacar maning

sun sadari isun iki salah
uwah janji gawe riko loro ati
hang sun roso getun ono ring dodo
tego gawe atin riko loro

sun pahami salah isun iki
kadung janji seng biso nepati
sworo ati ngarep welas sejati
hang sun jaluk riko mageh bukak ati

mung cukup semene byaen
timang nambah tatu ring baten
isun wes seng betah, timbang tambah susah
mending golet pacar maning

mung cukup semene byaen
loro nisun perih ring baten
janji welas sampek mati, nyatane kok ngelarani
mending golet pacar maning, mending golet pacar maning, mending golet pacar maning


Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Vita Alvia - Sun Roso"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel