Lirik Lagu Akad versi Jawa - Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman

Penyanyi : Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman
Judul Lagu : Adem Bgt!!!! Akad (Jawa)

 Berikut Lirik Lagu Akad versi Jawa - Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman :

Verse 1 :
jan bungah e tenanan,
atiku pas koe
njagong loronan mbe aku
mlaku bareng sliramu
njoget bareng mbe aku

Verse 2 :
nangin yen dinone iki
dino seng terakhir
nanging ku tetep bahagia
aku tansah syukuri
koyo ngene anane

Bridge :

nanging yen kwe pengen dewekan
cepet cepeto dek
ngomongo marang aku
ben aku ora ngarep
ngawe koe nelongso

REFF :
nanging yen wektu ne uwes teko
ku pengen koe dadi bojoku
mlaku bebarengan ,ning srengenge lan udan
mlayu mlayu mrono,mrene karo nguya nguyu

nanging yen mengko sore ne teko
ijinken ku njogoni sliramu
loronan ngrasake sikepan neng dowone wektu
gelem ra dek koe dadi koncoku?

back to bridge :
nanging yen kwe pengen dewekan
cepet cepeto ,dek
ngomongo marang aku
ben aku ora ngarep
ngawe koe nelongso

back to REFF :
nanging yen wektu ne uwes teko
ku pengen koe dadi bojoku
mlaku bebarengan
ning srengenge lan udan
mlayu mlayu mrono mrene
karo nguya nguyu

nanging yen mengko pisahan uwes teko
ijinken ku njogoni sliramu
loronan ngrasake sikepan neng dowone wektu
gelem ra dek koe dadi koncoku?
gelem ra dek koe dadi koncoku~
gelem ra dek koe dadi bojoku~

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Akad versi Jawa - Mas Paijo ft Fazayubdina & Azman

0 komentar:

Posting Komentar