Lirik Lagu Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu

Judul Lagu   : Kesandung Masa Lali
Penyanyi      : Nella Kharisma


Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu :

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
tresno iki ora bakal, iso tak baleni dadi siji
aku kesandung masa lalu, ceritane aku lan sliramu
ning parangtritis iki koe mblenjani janji

opo ora eling mbiyen koe karo aku
ngukir tresno sak gedene langit biru
separo raga iki mung kanggo awakmu
cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

parangtritis ninggal janji seng dadi seksine tresno
nalikane tak ucapke sumpah janji tekan mati
siji sijine mung riko, mboten enten seng liane
roso loro ati iki cukup tak rasakke dewe

ngenes batenku, loro atiku, mesakne aku, aduh mesakno aku
aku kesandung masa lalu, ceritane aku lan sliramu
ning parangtritis iki koe mblenjani janji

opo ora eling mbiyen koe karo aku
ngukir tresno sak gedene langit biru
separo raga iki mung kanggo awakmu
cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

mantep mlayu kesandung watu, kok yo tega ninggal aku
koe gandeng pria prewu, cukup mesem emot nesu
rumangsamu aku kuat nahan luka paling berat
ati muntap pengen dupak, bojomu tak gawe wafat

kembalilah sayang ku ingin duduk di pelaminan
aku dan kamu menjadi kita, jangan sampai ada orang ketiga
aku kesandung masa lalu, ceritane aku lan sliramu
ning parangtritis iki koe mblenjani janji

masa lalu kita begitu sangat indahnya
kita ucap janji suci sehidup semati
tapi maafkanlah sayang ku akhiri cerita kita
kenanglah aku di hatimu selamanya jadi masa lalu

opo ora eling mbiyen koe karo aku
ngukir tresno sak gedene gunung lawu
separo raga iki mung kanggo awakmu
cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

yen pancen dalane aku kudu piye
tanpo loro rasa tresno tak ikhlas ke insyaallah lilo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu

0 komentar:

Posting Komentar