Lirik Lagu Nyekso Batin - NDX-A.K.A feat PJR

Judul Lagu    : Nyekso Batin
Penyanyi       : NDX-AKA


Berikut Lirik Lagu Nyekso Batin - NDX-A.K.A feat PJR :

kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes dek aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan, loro atiku ra karuan
tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi ati

ra kuat aku, nyekso batin lan atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes dek ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng lanangan liyo
aku tak seng lungo, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi ati

ra kuat aku, nyekso batin lan atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batin lan atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Nyekso Batin - NDX-A.K.A feat PJR

0 komentar:

Posting Komentar