Lirik Lagu Nella Kharisma - Angkringan

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Angkringan
Album : The Best Nella Kharisma
Label : Sakura Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Angkringan :

ademe kok koyok ngene
angine gawe wetengku luwe
luwe (mangan) luwe (mangan)
paling enak ning angkringan wae

sego bandenge karo sambele

enak rasane, murah regane

ademe kok koyok ngene
angine gawe wetengku luwe
luwe (mangan) luwe (mangan)
paling enak ning angkringan wae

camilane tahu tempene
diangeti wae ben mantap rasane

rasane nenenene lalalalala
lalala lalalalala lalalalala

yen lagi mangan ning angkringan
bayare kudu kontan uye
ojo nganti kowe ngutang
mesakke bakule mergo sithik batine

(bletak bletik) geni arenge
(klenak klenik) ngalur ngidul rembugane
(bletak bletik) kacang gorenge
(klenak klenik) ngombe wedang ning angkringan

ademe kok koyok ngene
angine gawe wetengku luwe
luwe (mangan) luwe (mangan)
paling enak ning angkringan wae

yen lagi mangan ning angkringan
bayare kudu kontan uye
ojo nganti kowe ngutang
mesakke bakule mergo sithik batine

(bletak bletik) geni arenge
(klenak klenik) ngalur ngidul rembugane
(bletak bletik) kacang gorenge
(klenak klenik) ngombe wedang ning angkringan

(bletak bletik) geni arenge
(klenak klenik) ngalur ngidul rembugane
(bletak bletik) kacang gorenge
(klenak klenik) ngombe wedang ning angkringan

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Angkringan

0 komentar:

Posting Komentar