Lirik Lagu Nella kharisma - Leda lede

Penyanyi : Nella kharisma
Judul Lagu : Leda lede
Album : Nirwana koplo patrol vol.2

Berikut Lirik Lagu Nella kharisma - Leda lede :

biyen koe ngomong wes ra sudi
saiki koe nuntut aku bali
opo koe pantes tak langgati
aku iseh wedi mbok larani

atiku iki wes kadung loro
wes dadi kebacut ilang roso

tresnoku wes sudo
ra koyo dek jaman smono
atiku wes kanggo uwong liyo

leda lede, lungo teko sak penake
sepurane, atiku wes du nggo koe
aku biyen mbok siakke
saiki manut dalane
aku koe du jodone

ora tak getuni ora tak tangisi
lungamu nengendi aku ra nggoleki
wes kadung kelaran ati ora karuan
wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

wes lalekke wae aku ora nggondeli
atiku mung siji rakuat yen mbaleni
salahmu dewe biyen koe wes nglarani
ati leda lede saiki koe pengen aku bali

leda lede, lungo teko sak penake
sepurane, atiku wes du nggo koe
aku biyen mbok siakke
saiki manut dalane
aku koe du jodone

atiku iki wes kadung loro
wes dadi kebacut ilang roso
tresnoku wes sudo
ra koyo dek jaman smono
atiku wes kanggo uwong liyo

leda lede, lungo teko sak penake
sepurane, atiku wes du nggo koe
aku biyen mbok siakke
saiki manut dalane
aku koe du jodone

leda lede, lungo teko sak penake
sepurane, atiku wes du nggo koe
aku biyen mbok siakke
saiki manut dalane
aku koe du jodone

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella kharisma - Leda lede

0 komentar:

Posting Komentar