Lirik Lagu Nella Kharisma - Mahmud (Mamah Muda)

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mahmud (Mamah Muda)
Album : The Best Nella Kharisma
Label : Sakura Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Mahmud (Mamah Muda) :

lililililililili
lalalalalalalala
lililililililili
goyang terus sampek pagi

mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja

isuk ngeterke cah sekolah
awannya sibuk umbah umbah
etan kulon ngalor ngidul
tampilan tetep gaul

sosialita ora masalah
sing penting ora lali omah

mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja

mahmud pancen seneng neng salon
opo maneh yen sobo neng mall
dandan seksi bukan trending
ben bojone bali
yen ra bali mengko wedi
gek mulihe neng endi

mahmud mahmud mamah muda
wayah isuk isuk ke pasar terus korah korah
masak komplit arep sarapan sak omah
gugah gugah ayo masak

mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja

lililililililili lalalalalalalala
lililililililili goyang terus sampek pagi

mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja

isuk ngeterke cah sekolah, awannya sibuk umbah umbah
etan kulon ngalor ngidul, tampilan tetep gaul
sosialita ora masalah, sing penting ora lali omah

mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja

mahmud pancen seneng neng salon, opo maneh yen sobo neng mall
dandan seksi bukan trending, ben bojone bali
yen ra bali mengko wedi, gek mulihe neng endi

mahmud mahmud mamah muda
wayah isuk isuk ke pasar terus korah korah
masak komplit arep sarapan sak omah
gugah gugah ayo masak

mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja
mahmud mamah muda gak cuma goyang aja

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Mahmud (Mamah Muda)

0 komentar:

Posting Komentar