Lirik Lagu Nella Kharisma - Sikso Batin

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Sikso Batin
Album : The Best of Nella Kharisma
Label : Teta Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Sikso Batin :

wes ben dinane ati iki keloro
nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
opo ora eling naliko jaman semono
sak iki wes bedo amung gawe batin kesikso

wes ben dinane ati iki keloro
nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
opo ora eling naliko jaman semono
sak iki wes bedo amung gawe batin kesikso

semua janjimu sucimu kuwi mung ono ning lambe
roso tresno nggo awakku wes ngilang ikhlase
saiki wes genep setaun urip bebarengan

kowe ra biso ngelalekke sing jenenge mantan

ojo nganti mergo iki aku dadi ilang roso
roso sing tak jogo suci sakjroning dodo
aku mung biso ngedungo senajan ati kesikso
yen kowe pancen setyo kowe ra bakal medot tresno

batinku kesikso, ati keiris-iris
langit melu nangis mergo janjimu mung lamis
kowe medot tresnoku nggo wong liyo
timbang balen aku trimo sumingkir

wes ben dinane ati iki keloro
nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
opo ora eling naliko jaman semono
sak iki wes bedo amung gawe batin kesikso

aku jane ora nyongko ning nganti ngene ki endinge
mantanmu sing ninggalke kowe ngopo aku sing mbok korbanke
jebul tresnomu mung sesaat tiwas aku wes berharap
madep mantep bebarengan malah aku sing kelaran
inilah rasanya cinta bertepuk sebelah tangan
meski ku genggam erat tak akan bisa bertahan
ku lihat ke depan yang ada hanya perpisahan
jika ini yang terbaik pasti ku relakan

batinku kesikso, ati keiris-iris
langit melu nangis mergo janjimu mung lamis
kowe medot tresnoku nggo wong liyo
timbang balen aku trimo sumingkir

wes ben dinane ati iki keloro
nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
opo ora eling naliko jaman semono
sak iki wes bedo amung gawe batin kesikso

wes ben dinane ati iki keloro
nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
opo ora eling naliko jaman semono
sak iki wes bedo amung gawe batin kesikso

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Sikso Batin

0 komentar:

Posting Komentar