Lirik Lagu Via Vallen - Kangen Ati

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Kangen Ati
Album : Single, Kangen Ati

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Kangen Ati  :

umpomo isih ono wektu
aku pengin jujur nang sliramu

ra ono sing iso ngganteni
mung sliramu sing tak kangeni
adoh panggonmu lan adoh tresnamu
lawang tresno mung kanggo sliramu

ra ono sing biso ngganteni
sliramu nang jerone ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro

ayem urip ayem tresnaku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso….ooo

ra ono sing biso ngganteni
sliramu nang jerone ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro

ayem urip ayem tresnaku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso….ooo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Kangen Ati

0 komentar:

Posting Komentar