Lirik Lagu Via Vallen - Masio Tansah Leloro

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Masio Tansah Leloro
Album : The Best of Via Vallen

 Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Masio Tansah Leloro :

abot rasane ninggalne sliramu
kudu ngapusi roso ning ati

sak tenane kudu sabar nerimo
ngempet loro jroning ati

suwun dungamu nenangno atiku
tansah ngilingne janji janjiku
aku mung pingin kudu sabar nerimo
mbesuk mugo tresno mulyo

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

abot rasane ninggalne sliramu
kudu ngapusi roso ning ati
sak tenane kudu sabar nerimo
ngempet loro jroning ati

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Masio Tansah Leloro

0 komentar:

Posting Komentar