Lirik Lagu Via Vallen - Pantai Baron

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Pantai Baron
Album : The Best of Via Vallen
Label : Teta Record

 Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Pantai Baron :

gedhene ombak banyu segoro

ngelingake awaku sing nandang tresno
kenal sliramu wektu semono
naliko neng pantai baron nga yogjokarto

rasane koyo melayang
mabur duwur ono ing awang awang
rino wengi tansah kelingan
tresnoku mring kowe ora bakal ilang

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning tuwo
sing tak tresno

gedhene ombak banyu segoro
ngelingake awaku sing nandang tresno
kenal sliramu wektu semono
naliko neng pantai baron nga yogjokarto

rasane koyo melayang
mabur duwur ono ing awang awang
rino wengi tansah kelingan
tresnoku mring kowe ora bakal ilang

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning tuwo

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning tuwo
sing tak tresno

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Via Vallen - Pantai Baron"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel