Lirik Lagu Bidadari Kesleo - Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul lagu : Bidadari Keseleo
Ciptaan : Erick SukirGenk

Berikut Lirik Lagu Bidadari Kesleo - Nella Kharisma :

untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

sing tenang ben iso mikir
ra usah sumelang, ojo kuwatir
sing penting lurus mlakumu
ayu atimu, ayu sifatmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Bidadari Kesleo - Nella Kharisma

0 komentar:

Posting Komentar