Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Bojomu Turahanku

Berikut Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen :

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

opo ra eling mbiyen dek jamane keremu
yo mung aku sing mok gae tambal butuhmu

aku ora ngiro saiki kowe nyuduk aku
mergo saiki wis rumongso mulyo uripmu

senajan kowe gocek duwik olehmu mbabu
nanging ojo sak penake kowe nyuduk kancamu
wis eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
panggah mbok terak wae ra ngerti rambu rambu

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

mangkane aku ngguyu pundak karo rupamu
sajake kok nggragas tenan ngopeni turahanku
opo pancen ra iso yen sliramu golek liyo
kok sampek tego kowe ngleleti bojone konco

ning panggah saiki aku isih rek jego
sing gatel kuwi kowe opo trahe gendakanmu
tapi aku matur nuwun sok mben nek tenan kowe
anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

0 komentar:

Posting Komentar