Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Londo

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu :Banyu Londo
Album : Single

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Londo :

banyu londo pelarianmu
naliko kowe nesu karo aku
senajan atimu cidro la kok malah gawe loro
ojo ngipasi geni asmoro

jangan pernah kau tuduh aku

jangan mudah kau terbakar cemburu
dia mantan pacarku tlah hilang dari hatiku
cinta suciku hanyalah untukmu

banyu londo ora bakal ngewarasake
amung nambahi ruwet mblebek perkarane
bareng konco sing kurang waras pikirane
budal nang cafe karaoke nyanding kae
lali anak lali omah lali bojone
goro goro banyu londo arak sing nggo ngombe

ojo nggugu howo lan nafsu
sing bakal ngrusak uripmu
yen atimu kroso cemburu
pertondo gedhe tresnomu

banyu londo pelarianmu
naliko kowe nesu karo aku
senajan atimu cidro la kok malah gawe loro
ojo ngipasi geni asmoro

banyu londo ora bakal ngewarasake
amung nambahi ruwet mblebek perkarane
bareng konco sing kurang waras pikirane
budal nang cafe karaoke nyanding kae
lali anak lali omah lali bojone
goro goro banyu londo arak sing nggo ngombe

ojo nggugu howo lan nafsu
sing bakal ngrusak uripmu
yen atimu kroso cemburu
pertondo gedhe tresnomu

ojo nggugu howo lan nafsu
sing bakal ngrusak uripmu
yen atimu kroso cemburu
pertondo gedhe tresnomu
pertondo gedhe tresnomu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyu Londo

0 komentar:

Posting Komentar