Lirik Lagu Nella Kharisma - Pacar Cah Ndeso

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Pacar Cah Ndeso
Album : The Best Nella Kharisma Vol 5
Label : DSA Record

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Pacar Cah Ndeso :

aku nduweni pacar omahe neng ndeso
saben aku merono suguhane telo

tapi iki sing jenenge roso tresno
ora mandang bondo lan dunyo

pacarku cah ndeso
sing manggon ning njero dodo
pacarku cah ndeso
sing tak apeli merono
pacarku cah ndeso
tak kangeni saben dino

kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
yo ora popo bapake sing jenenge pak joko
sering nuturi aku ati ati yen makaryo
mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
mengko selak tuwo

aku nduweni pacar omahe ning ndeso
saben aku merono suguhane telo
tapi iki sing jenenge roso tresno
ora mandang bondo lan dunyo

pacarku cah ndeso
sing manggon ning njero dodo
pacarku cah ndeso
sing tak apeli merono
pacarku cah ndeso
tak kangeni saben dino

kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
yo ora popo bapake sing jenenge pak joko
sering nuturi aku ati ati yen makaryo
mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
mengko selak tuwo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Pacar Cah Ndeso

0 komentar:

Posting Komentar