Lirik Lagu Pisah - Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Pisah
Album : Single
Label : Samudra Record



Berikut Lirik Lagu Pisah - Nella Kharisma :

gedene ombak neng segoro laut kae
dadi saksi janjimu
naliko kondo bakal tresno selawase

padange suryo sing madangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku gur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi mbiyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pahit tresnomu marang aku

padange suryo sing madangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku gur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi mbiyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pahit tresnomu marang aku

endi mbiyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pahit tresnomu marang aku

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Pisah - Nella Kharisma

0 komentar:

Posting Komentar