Lirik Lagu Stasiun Tugu - Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Stasiun Tugu
Album : The Best of Nella Kharisma
Label : Teta Records

Berikut Lirik Lagu Stasiun Tugu - Nella Kharisma :

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

remuk atiku mergo sliramu cah bagus
kowe lungo saklawase ninggalke aku
stasiun tugu sing dadi saksi bisu
perpisahan kowe lan aku

nganti eluh iki netes ing pipi
sak tenane atiku ra ngapusi
roso tresno marang sliramu
saklawase ono ning atiku

kadang sinar rembulan gawe aku kelingan
pas awake dewe isih mlaku bebarengan
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
kowe tego medot tresnoku tanpo sebab alasan
stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi
tresno suciku jebul wes kok mblenjani
ceto ning ngarep moto kowe gandeng wong liyo
ngremuki ati iki gawe brebes mili ning ati
opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

di bis stasiun tugu awale dewe ketemu
meluluh atiku amergo esemmu
padang jendrang sinar rembulan
kenanganku ning pasar kembang
ngelingake kowe cah bagus
sing tak sayang sakjroning atiku

ji ro lu aku kelingan sliramu
ra tau leren aku kangen
amergo kowe marakke aku pengen ketemu
ning saiki aku ra reti kowe ning endi
opo wes dewe opo malah wes karo wedokan liyane
aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
sekalipun dirimu telah mengkhianati
karena cintaku kepadamu takkan terbatas waktu
dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua
yang akan selalu ku kenang sampai akhir hidupku

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Stasiun Tugu - Nella Kharisma

0 komentar:

Posting Komentar