Lirik Lagu Via Vallen - Layang Kangen

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Layang Kangen
Album : Single
Label : Aini Records

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Layang Kangen :

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
percoyo aku kuatno atimu
wong bagus entenono tekaku

layangmu sing tak tompo wingi kuwi
wes tak woco opo karepe atimu

trenyuh ati iki moco tulisanmu
ra keroso netes eluh ning pipiku

umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
yen kepiye maneh mergo kahananku
wong bagus entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu
wong bagus entenono tekaku

layangmu sing tak tompo wingi kuwi
wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ra keroso netes eluh ning pipiku

umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
yen kepiye maneh mergo kahananku
wong bagus entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu
wong bagus entenono tekaku
wong bagus entenono tekaku

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Layang Kangen

0 komentar:

Posting Komentar