Lirik Lagu Via Vallen - Luput

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Luput
Album : Single

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Luput :

opo bener iki sing tak roso

opo iki sing jenenge cobo
ayang ayangmu sing tansah ono
mung awakmu sing nang moto

angen angen iso sesandhingan
karo awakmu sing ono ning angan
nanging aku kudu iso nompo
kahanan sing ora biso

dino dino aku tansah tresno
rasane ati ora iso nompo
sansoyo deres tangis banyu moto
luput tresno mung sing ono

roso loro ning dodo
rasane tambah loro
tatu sansoyo ombo
nanging kudu tak tompo

roso loro ning dodo
rasane tambah loro
luput tresno sing ono
nanging kudu tak tempo

dino dino aku tansah tresno
rasane ati ora iso nompo
sansoyo deres tangis banyu moto
luput tresno mung sing ono

roso loro ning dodo
rasane tambah loro
tatu sansoyo ombo
nanging kudu tak tompo

roso loro ning dodo
rasane tambah loro
luput tresno sing ono
nanging kudu tak tompo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Luput

0 komentar:

Posting Komentar