Lirik Lagu Welas Rahasia - Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Welas Rahasia
Album : Sawangen Nella

Berikut Lirik Lagu Welas Rahasia - Nella Kharisma :

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

tresno rahasia biso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng
tresno rahasia biso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen
hooo...

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

tresno rahasia biso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng
tresno rahasia biso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen
hooo...

tresno rahasia biso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng
tresno rahasia biso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen
hooo..

tresno rahasia...

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Welas Rahasia - Nella Kharisma

0 komentar:

Posting Komentar