Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma

Penyanyi    : Nella Kharisma
Judul Lagu : Atiku Ajur
Album        : Duta Nirwana Music Best Nella Kharisma

Berikut Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma :

tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane
ajur sakjrone dodoku

tok blenjanji sumpahmu
dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro

nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu

aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu

tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma

0 komentar:

Posting Komentar