Lirik Lagu Bandara Juanda - Via Vallen

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Bandara Juanda
Album : The Best of Via Vallen
Label : Teta Record

Berikut Lirik Lagu Bandara Juanda - Via Vallen :

neng ngendi janji sing biyen tak pundi
neng ngendi sumpah prasetyo dek wingi
kangen sing tak simpen nganti pirang pirang sasi
pungkasane aku malah mbok tatoni

loro atiku koyo keno eri
krungu neng kono kowe cidro janji
siji januari nyekseni lungamu wingi
nganti seprene aku isih ora lali

neng bandara juanda
tanganku biyen kok kanthi
kowe pamit lungo
jarene enggal ndang bali

dino nganti sasi
suwene aku ngenteni
ra tak nyono
tresnamu tego ngapusi

sewu janji janji
saiki mung kari janji
sing tak tunggu tunggu
tresnamu wis ora siji

loro atiku koyo keno eri
krungu neng kono kowe cidro janji
siji januari nyekseni lungamu wingi
nganti seprene aku isih ora lali

neng bandara juanda
tanganku biyen kok kanthi
kowe pamit lungo
jarene enggal ndang bali

dino nganti sasi
suwene aku ngenteni
ra tak nyono
tresnomu tego ngapusi

sewu janji janji
saiki mung kari janji
sing tak tunggu tunggu
tresnamu wis ora siji

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Bandara Juanda - Via Vallen

0 komentar:

Posting Komentar