Lirik Lagu Kabut Putih - Via Vallen

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Kabut Putih
Album : Single
Label : Mega Record

Berikut Lirik Lagu Kabut Putih - Via Vallen  :

saben nyawang kabut teko
mlaku nutup gunung deso
nreces adem sing tak roso
ndadekke tepunge tresno

roso tresno neng awakmu
saben nyawang kabut mlaku
sing nutupi gunung deso
ndadekne ngenese roso

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani

ngenes rasane atiku
saben nyawang kabut mlaku
opo kowe nompo aku
ra ngrusak pager ayumu

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani
kowe sing tak tresnani

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Kabut Putih - Via Vallen

0 komentar:

Posting Komentar