Lirik Lagu Kapten Oleng - Intan Rahma

Penyanyi : Intan Rahma
Judul Lagu : Kapten Oleng
Album : Single

Berikut Lirik Lagu Kapten Oleng - Intan Rahma :

tegane atimu gawe tatu ning atiku
derese eluh iki mergo kowe seng njalari
lamise janjimu koyo ombake banyu
gede bantere alun nangin ra iso digugu

kroso ning awaku njobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wis dadi koyo ngene
tak cobo nglaleke arep nganggo coro opo wae

kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen

kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

wes biasane aku mbok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sokor sokor oleh gantine tresno

senajan iki mung sedelo
yo wes ra popo sing penting wes ra kroso
kroso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae

kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

mabur duwur atiku tambah ajur
kelingan kowe wes mendingan tak kubur
ojo meneh tak tandur aku wes kesel jujur
atiku iki mung mbok ulur ulur

saiki kowe pancen iso mbalelo
rasakno mengko yen aku uwes lungo
sopo sing bakal ngampet loro disio sio
kowe mesti oleh piwales tresno

tak akoni larane tebus neng ati
sekarang tlah hilang semenjak kaptenku datang

kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Kapten Oleng - Intan Rahma

0 komentar:

Posting Komentar