Lirik Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Bisane Mung Nyawang
Album : Danendra Musik Vol. 6

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang :

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni

riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang

0 komentar:

Posting Komentar