Lirik Lagu Nella Kharisma - Mego

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mego
Album : Single
Label : Mega Record

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Mego :

tresno sing ono njero dodoku
tetep tak ugemi tekan saiki

wulan lintang jejer bareng dadi siji
koyo tresnoku neng ati iki

lakonku ra bakal mblenjani
tresnane tresno iki selawase ora lali

endahe mego sing katon ing netro
kabut putih nutup ing njerone dodo
endahe mego wis pestine nyoto
nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

tresno sing ono njero dodoku
tetep tak ugemi tekan saiki
wulan lintang jejer bareng dadi siji
koyo tresnoku neng ati iki

lakonku ra bakal mblenjani
tresnane tresno iki selawase ora lali

endahe mego sing katon ing netro
kabut putih nutup ing njerone dodo
endahe mego wis pestine nyoto
nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

endahe mego sing katon ing netro
kabut putih nutup ing njerone dodo
endahe mego wis pestine nyoto
nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Mego

0 komentar:

Posting Komentar