Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Ikhlas Lahir Batin

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Ra Ikhlas Lahir Batin
Album : Nella Kharisma Vol. 4
Label : Mega Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Ikhlas Lahir Batin :

netes banyu ing moto
sliramu sandhing wong liyo
sak tenane aku ra lilo
mergo kebacut tresno

tali tresno ing janji
saiki podo ngelarani
nanging ati ra iso ngapusi
sliramu sing tak tresnani

opo ora kelingan
naliko bareng sesandhingan
janji malah dadi kacedran
tresno amung dadi kenangan

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin

tangis sing tak rasakno
ra bakal ganteni loro
janjimu uwis kok ucapno
gawe atiku loro

amung liwat foto iki
sing biso ngobati ati
tak pikir malah dadi batin
aku ra ikhlas lahir batin

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Ikhlas Lahir Batin

0 komentar:

Posting Komentar