Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Ra Kuat Mbok
Album : Single


Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok :

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman kuwi selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gawekne putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku

cepet mbok ndang golekno mantu
wes to mbok masiyo ra patek lemu
sikat mbok selak kisut ra payu

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman kuwi selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gawekne putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekno mantu
wes to mbok masiyo ra patek lemu
sikat mbok selak kisut ra payu

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman kuwi selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gawekne putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekno mantu
wes to mbok masiyo ra patek lemu
sikat mbok selak kisut ra payu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok

0 komentar:

Posting Komentar