Lirik Lagu Nella Kharisma - Sepuro

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Sepuro
Album : Nella Kharisma Vol. 4
Label : Mega Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Sepuro :

gelone ati amung iso getuni
kelingan anggonku mutusi
kadung tak lakoni sabarmu leh ngenteni
balesanku sing ra ngerteni

tumetes banyu moto sing ngalir ning pipimu
naliko aku milih lungo
kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto
putusanku sing tak getuni

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso

sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Sepuro

0 komentar:

Posting Komentar