Lirik Lagu Nella Kharisma - Tombo Kangen

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Tombo Kangen
Album : Jitunada Vol.8

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Tombo Kangen :

saben wektu tansah kangen sliramu

ing rino wengi tak angen tresnamu
wuyung tansah ngelayung
keronto pengen ketemu

mben wayah sliramu tak tunggu
ora keroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung

nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen
ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk

tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo
ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku

wuyung tansah ngelayung
nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu
tombone ati kangen iki amung ketemu

ora mung angen
ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk
tetep sumonaro tresnamu

mustikane tresno amung setyo
tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen
ngamboroku marang sliramu

sing tak jaluk
tetep sumonaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Tombo Kangen

0 komentar:

Posting Komentar