Lirik Lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Wes Wani Perih
Album : The Best Nella Kharisma Vol. 4
Label : DSA Records


Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih :

kowe ngopo to gawe atiku loro terus
kowe ki berubah sak plok e kenal karo kae
opo salahku opo kowe wes ra sayang karo aku
tresnomu sing mbiyen wes ilang
kowe dudu koyo wong sing tak kenal
mung perih sing tak rasakke
saiki mending awake dhewe bubar
tak dongake mugo kowe bahagia
karo wong sing kok sayangi

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben dino mung tansah gawe loro ning ati

amergo seneng blenjani janji, ra tau biso ngerteni

koyo ketiban ondo, wes loro malah tok sio-sio
opo kowe cen sengojo amergo wes ono wong liyo

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben dino mung tansah gawe loro ning ati
amergo seneng blenjani janji, ra tau biso ngerteni

mbiyen tresnoku mung siji, iku kowe
mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe
mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
nanging saiki wes ilang mergo kowe

mbiyen jarene setyo sehidup semati
nanging nyatane kowe mblenjani janji
tresno suciku iki ra tau mbok ngerteni
malah kowe seneng gawe loro ning ati

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben dino mung tansah gawe loro ning ati
amergo seneng blenjani janji, ra tau biso ngerteni

opo aku kudu nggolek wong iso sing ngerteni
yen pancen kowe wes ora gelem peduli
selama iki aku sing njogo tresnoku kang suci
malah kok balas ngelarani ati gawe tangis ati iki

ibarat air susu kau balas air tuba
semakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
sudah cukuplah sudah kita akhiri saja
mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben dino mung tansah gawe loro ning ati
amergo seneng blenjani janji, ra tau biso ngerteni

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih

0 komentar:

Posting Komentar