Lirik Lagu Sawangen - Via Vallen

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Sawangen
Album: Sawangen
Label : One Nada Record

Berikut Lirik Lagu Sawangen - Via Vallen :

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine

yen tresnaku mung karo kowe
ora ono liyane
neng atiku mung ono kowe

hooo..hooo…hooo..

[reff]
sawangen kae sawangen
mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku neng kowe
koyo sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe

[verse2]
opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnaku mung karo kowe
ora ono liyane
neng atiku mung ono kowe

hooo..hooo…hooo..

[reff]
sawangen kae sawangen
mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku neng kowe
koyo sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe

[kembali]
sawangen kae sawangen
mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku neng kowe
koyo sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe

[outro]
koyo gatiku neng kowe
koyo sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Sawangen - Via Vallen

0 komentar:

Posting Komentar