Lirik Lagu Terminal Giwangan - Via Vallen

Judul Lagu : Terminal Giwangan
Ciptaan: Yonanda NDX
Album: OM Sera Pokoke Kowe
Label : DSA Records

Berikut Lirik Lagu Terminal Giwangan - Via Vallen :

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

biasane jam semene wis ngabari
nanging tekan saiki hpku durung muni

biasane jedal jedul ning ngarepku
nanging dino dino iki
menghilang bagai butiran debu

aku mung koyo terminal giwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
bojomo mas, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal giwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
bojomo mas, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal giwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Terminal Giwangan - Via Vallen

0 komentar:

Posting Komentar