Lirik Lagu Via Vallen - Fotomu

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Fotomu
Album : The Best of Via Vallen
Label : Teta Records

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Fotomu :

ibarat iwak kecemplung hulu
mengkono paribasan uripku
kecanthol tresno marang sliramu
tan biso ilang ayang-ayangmu

wengi aku ora biso turu
mangan aku ora bisa ngeluluh
rasane mung kudu ketemu
tansah sandingan aku marang sliramu

tak sawang fotomu, tak sawang fotomu
rino wengi tak sawang fotomu
tak sawang fotomu, tak sawang fotomu
tombo kangen tak sawang fotomu

sliramu tego marang aku
karepe medhot katresnanku
mring Gusti Allah mung parah nasibku
opo pancen kuwi wes pesthiku

wengi aku ora biso turu
mangan aku ora bisa ngeluluh
rasane mung kudu ketemu
tansah sandingan aku marang sliramu

tak sawang fotomu, tak sawang fotomu
rino wengi tak sawang fotomu
tak sawang fotomu, tak sawang fotomu
tombo kangen tak sawang fotomu

sliramu tego marang aku
karepe medhot katresnanku
mring Gusti Allah mung parah nasibku
opo pancen kuwi wes pesthiku, opo pancen kuwi wes pesthiku

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Fotomu

0 komentar:

Posting Komentar