Lirik Lagu Via Vallen - Kedanan

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Kedanan
Album : Single
Label : One Nada Records

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Kedanan :

sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen

buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan
opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan, opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Via Vallen - Kedanan

0 komentar:

Posting Komentar