Lirik Lagu Via Vallen - Urip Dewe

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Urip Dewe
Songwriter : Irawan Firmansyah
Album : Single
Label : Mega Records

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Urip Dewe :

opo pancen uwis dadi garisku
nglakoni urip dewe tanpo ono sliramu
koyo lagi wingi sliramu ngucapne janji
sehidup semati among ono ing lati

mugo uripmu bisa seneng
biso tentrem sesanding wong liyo

aku nerimo paribasan ning dunyo
nglakoni urip dewe tanpo ono sliramu
tetep tak lakoni kanti ikhlase ati
masio tak rasakno perih sesek ning njero ati

mugo uripmu bisa seneng
biso tentrem sesanding wong liyo

aku nerimo paribasan ning dunyo
nglakoni urip dewe tanpo ono sliramu
tetep tak lakoni kanti ikhlase ati
masio tak rasakno perih sesek ning njero ati

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Via Vallen - Urip Dewe "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel