Lirik Lagu Vita Alvia - Kepisah

Penyanyi : Vita Alvia
Judul Lagu : Kepisah
Album : Single
Label : BW Records

 
Berikut Lirik Lagu Vita Alvia - Kepisah :

percuma baen isun welas riko
sampek ngelayung-layung sun mikirno
pungkase cerito jodoh sing ono
dalane urip bareng riko

sun sing ngiro riko nerimo
dijodohno ambi wong liyo
sampek nggawe sesek nong njero ati, kenemenen

kariyo tego wong tuwek riko
misahaken sun lan riko
isun mung pasrah lan biso nerimo
takdir teko hang kuoso, pisah ambi riko

percuma baen isun welas riko
sampek ngelayung-layung sun mikirno
pungkase cerito jodoh sing ono
dalane urip bareng riko

sun sing ngiro riko nerimo
dijodohno ambi wong liyo
sampek nggawe sesek nong njero ati, kenemenen

kariyo tego wong tuwek riko
misahaken sun lan riko
isun mung pasrah lan biso nerimo
takdir teko hang kuoso, pisah

kariyo tego wong tuwek riko
misahaken sun lan riko
isun mung pasrah lan biso nerimo
takdir teko hang kuoso, pisah ambi riko

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Vita Alvia - Kepisah

0 komentar:

Posting Komentar