Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngambang

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Ngambang
Album : Dangdut Koplo RGS
Label : Teta Record

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngambang :

ilang welas isun wes ilang
welas isun nang riko wes ilang
sing kaping kaping riko ngapusi
loro loro ati iki

ngambang welas isun nang riko
riko sing biso dipercoyo

ilang welas isun wes ilang
nang riko welas isun wes ilang

mandane yo riko ngerti
njero ning atisun iki
welas sing nono watese
omboh sing nono ukure
tapi riko ngeloro ati

sing pisan pindo ne riko
nggonta ngganti wadon liyo
loro ati loro rogo
weruh dewek isun iki
roso pecah isi dunyo

ngambang.. welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang

ilang welas isun wes ilang
nang riko welas isun wes ilang

mandane yo riko ngerti
njero ning atisun iki
welas sing nono watese
omboh sing nono ukure
tapi riko ngeloro ati

sing pisan pindo ne riko
nggonta ngganti wadon liyo
loro ati loro rogo
weruh dewek isun iki
roso pecah isi dunyo

ngambang welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang
ngambang welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngambang

0 komentar:

Posting Komentar