Lirik Lagu Nella Kharisma - Njangget

Penyanyi : Dangdut Koplo RGS, Nella Kharisma
Judul Lagu : Njangget
Album : Dangdut Koplo RGS - Ngambang (feat. Nella Kharisma)
Label : Teta Record Madiun

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Njangget  :

welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang njero ning ati

isun sik bakal suloyo
masih yo digudo dunyo
yo mung siji roso welas iki
sun gowo sampek tekan mati

riko lan isun wes pancen jodone
sing bakalan ono hang misahne
riko lan isun yo wes podo seneng
bunga susah yo disonggoh bareng

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakalan ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang njero ning ati

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakalan ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakalan ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Njangget

0 komentar:

Posting Komentar