Lirik Lagu Nella Kharisma - Talak Siji

Penyanyi : Dangdut Koplo RGS, Nella Kharisma
Judul Lagu : Talak Siji
Album : Dangdut Koplo RGS - Ngambang (feat. Nella Kharisma)
Label : Teta Record Madiun

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Talak Siji :

tetes banyu moto
koyo mbanjiri bumi
ora keroso

tekane lingsir wengi

tekane wulan lintang
ra iso madangi
petenge ati iki
nelongso

jeru tengah samudro
iso dijajaki
ati mok gawe loro
ra ono sing ngerti

nrimo aku nerimo
kowe gawe loro
kowe gawe nelongso
saiki ne nyanding wong liyo

duko cukup semene
urip karo kowe
yen kepengen balen
kulo nyuwon sepunten ne

tresno wes mok citrani
kowe nalak siji
panas panase geni
sik panas ati iki

jeru tengah samudro
iso dijajaki
ati mok gawe loro
ra ono sing ngerti

nrimo aku nerimo
kowe gawe loro
kowe gawe nelongso
saiki ne nyanding wong liyo

duko cukup semene
urip karo kowe
yen kepengen balen
kulo nyuwon sepunten ne

tresno wes mok citrani
kowe nalak siji
panas panase geni
sik panas ati iki

tetes banyu moto
koyo mbanjiri bumi
ora keroso
tekane lingsir wengi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Talak Siji

0 komentar:

Posting Komentar