Lirik Lagu Nella Kharisma - Nonton Jaranan

Penyanyi    : Nella Kharisma
Judul Lagu : Nonton Jaranan
Album        : Kompilasi The Rosta Via Vallen Nella Kharisma

Lagu yang diciptakan oleh Nurbayan ini menceritakan tentang jaranan atau jara kepang yang ditonton bersama. Lagu Nonton Jaranan didistribusikan oleh label Aini Records.

Berikut  Lirik Lagu Nella Kharisma - Nonton Jaranan :

nonton jaranan jogete jawa timuran
ndelok bareng bareng karo konco kancane
lincah luwes sigrak egolan solah tarine
gawe gandrung kepincut para pemirsane

he rodok suwe jaranane rodok ngglele
polahe bedigasan koyok kesurupan
barongan celengan pentulan jejogetan

cetar cetere pecut dadekne kesetanan

tulat-tulite srompet rancak tabuhe gendang
jaranan sing ndadi mambu menyan mangan kembang
uga ana seng nylintut ning mburi njupuk gedang
pancen macem-macem polah tingkahe jaranan

jaranane kesurupan, mripate jelalatan
njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran
jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan
njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

nanging sing paling penting ayo diuri-uri
ben jaranan iki ra diaku luar negeri

tulat-tulite srompet rancak tabuhe gendang
jaranan sing ndadi mambu menyan mangan kembang
uga ana seng nylintut ning mburi njupuk gedang
pancen macem-macem polah tingkahe jaranan

jaranane kesurupan, mripate jelalatan
njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran
jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan
njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

jaranane kesurupan, mripate jelalatan
njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran
jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan
njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

nanging sing paling penting ayo diuri-uri
ben jaranan iki ra diaku luar negeri
nanging sing paling penting ayo diuri-uri
ben seni jaranan iki yo tetep lestari

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Nonton Jaranan

0 komentar:

Posting Komentar