Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Nyampek Tresnane

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Ra Nyampek Tresnane

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Nyampek Tresnane :

aku rumongso salah
ora ngerti yen mbok tresnani
nganti saiki sik tas tak getuni
nyapo biyene kowe
meneng wae ra gelem mengo
mergo tresnoku karo kowe podo

aku tresno kowe

jujur aku yo sayang kowe

biyen nuruti isin
kate ngomong ra wani
jebule saiki kok sik tas tak getuni
basan kowe wis lungo
aku sik tas keroso
tresnaku gur kari cerito

gur iso kangen
gur katon katonen
mergo aku neng kowe
ra nyampek tresnane

aku rumongso salah
ora ngerti yen mbok tresnani
nganti saiki sik tas tak getuni
nyapo biyene kowe
meneng wae ra gelem mengo
mergo tresnoku karo kowe podo

aku tresno kowe
jujur aku yo sayang kowe

biyen nuruti isin
kate ngomong ra wani
jebule saiki kok sik tas tak getuni
basan kowe wis lungo
aku sik tas keroso
tresnaku gur kari cerito

biyen nuruti isin
kate ngomong ra wani
jebule saiki kok sik tas tak getuni
basan kowe wis lungo
aku sik tas keroso
tresnaku gur kari cerito

gur iso kangen
gur katon katonen
mergo aku neng kowe
ra nyampek tresnane

ra nyampek tresnane
ra nyampek tresnane

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Nyampek Tresnane

0 komentar:

Posting Komentar