Lirik Lagu Vita Alvia - Ngelabur Langit

Penyanyi : Vita Alvia
Judul Lagu : Ngelabur Langit
Album : Single

Berikut Lirik Lagu Vita Alvia - Ngelabur Langit :

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran

podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas

duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas

duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas

duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Vita Alvia - Ngelabur Langit"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel