Lirik Lagu Jihan Audy - Lewung

Judul Lagu    : Lewung
Penyanyi       : Jihan Audy

Lagu berjudul Lewung yang menceritakan cinta pada pandangan pertama dinyanyikan oleh penyanyi dangdut cantik bernama Jihan Audy.


Lagu ini didistribusikan oleh label Samudra Records.

Berikut  Lirik Lagu Jihan Audy - Lewung :

dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kinurban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati

dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kinurban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Jihan Audy - Lewung

0 komentar:

Posting Komentar