Lirik Lagu Denik Armila - Isun Ilangno

Judul Lagu    : Isun Ilangno
Penyanyi       : Denik Armila
Pencipta         : Koming

Lagu yang berjudul Isun Ilangno menceritakan bahwa semua tergantung dari niat, jika memang benar cinta sungguhan maka halalkanlah, kalau cuma main-main mending tinggalkanlah.

Lagi ini didistribusikan oleh label Aneka Safari Records.

Berikut  Lirik Lagu Denik Armila - Isun Ilangno :

siji sijine ganjelan urip isun
sing biso sempurno nyenengaken riko
keroso salah, keroso ati getun
apuwo kok sing biso

isun weruh kadung riko welas temenan
atin riko sing ono panggon kanggo liyo
tapi ono baen alengane kanggo
isun riko siji

ilangono isun teko atin riko
myakne sing keserun riko nanggung roso
buseken isun teko angen-angenan
anggepen isun sing tau ngisi ati

masio sak abot-abote welas ring ati
tetep baen isun sing biso disanding
mergo isun lan riko mung biso ngelakoni
paran jare karepe urip

isun weruh kadung riko welas temenan
atin riko sing ono panggon kanggo liyo
tapi ono baen alengane kanggo
isun riko siji

ilangono isun teko atin riko
myakne sing keserun riko nanggung roso
buseken isun teko angen-angenan
anggepen isun sing tau ngisi ati

ilangono isun teko atin riko
myakne sing keserun riko nanggung roso
buseken isun teko angen-angenan
anggepen isun sing tau ngisi ati

masio sak abot-abote welas ring ati
tetep baen isun sing biso disanding
mergo isun lan riko mung biso ngelakoni
paran jare karepe urip

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Denik Armila - Isun Ilangno

0 komentar:

Posting Komentar